De bedste tekst-til-tale-apps til iPhone

Tekst-til-tale på iPhone er en praktisk hjælpeteknologi, der læser digital tekst på din iPhone klart og tydeligt op hjælper dig med at skrive, redigere og forbedre dit fokus.

Indhold
    Indhold

      Nu er det blevet nemmere at multitaske takket være tekst-til-tale-teknologi, uanset om du er på arbejde, hjemme eller i skole.

      Nogle tekst-til-tale-apps til iPhones tilbyder endda en række tilgængelighedsfunktioner. Denne liste beskriver de bedste tekst-til-tale-apps til iPhone, som kan downloades.

      En af de mest fantastiske funktioner ved tekst-til-tale-apps er, at de fremhæver ord på din iPhone, i takt med at ordene bliver læst op. Det gør det nemmere for dig at se og lytte til teksten på samme tid. Naturlige og menneskelige stemmer læser uden problemer alle filformater.

      De bedste tekst-til-tale-apps til iPhone

      Text-to-speech

      Denne app holder, hvad den lover. Den er enkel og elegant, byder på 95 markante stemmer og 38 forskellige sprog og giver dig mulighed for at justere stemmeleje og hastighed, så du selv bestemmer farten. Du skal blot gå i gang med at taste i appen, hvorefter ordene bliver læst op.

      Du kan også bruge appen til at kopiere det indhold, du har skrevet, til udklipsholderen og indsætte det et andet sted.

      Voice Aloud Reader

      Voice Aloud Reader er en effektiv og responsiv app, der sparer dig tid ved at læse digital tekst fra bøger, websteder og alt andet, du skriver i appen. Den har forskellige sprog, men kun tre engelske stemmer.

      De begrænsede muligheder for engelske stemmer opvejes dog uden problemer af appens unikke egenskaber og funktioner.

      Voice Aloud Reader har integreret browser, som kan tilføje websider i appen, hvor du kan læse dem. Du kan importere dine dokumenter ved at klikke på ikonet Tilføj i øverste højre hjørne.

      Når appen bruges sammen med Windows’ tekst-til-tale-software, kan du spare tid ved at lytte til det skrevne indhold frem for at læse det.

      Jeg vil gerne vide mere om professionelle voice-over-løsninger

      Speak4Me

      Denne app byder på tre enkle funktioner: de optagelser, du tidligere har gemt; en til det faktiske taleoutput; og den sidste til indstillinger. Du kan justere stemmehastighed og stemmeleje ved at vælge mellem en lang række stemmer og et bredt udvalg af sprog.

      Du kan dele lydoptagelserne via sociale messaging-applikationer som Messenger eller WhatsApp eller gemme dem til senere brug.

      Speak

      Denne app er særdeles responsiv og har et brugervenligt interface, hvilket betyder, at du stort set ved, hvordan den bruges, på minutter. Brug det midterste felt til at indtaste ord og tryk derefter på knappen Speak for at afspille ordene. Du kan ændre lydstyrke og stemmeleje i Speak4Me ved hjælp af funktionerne lige under taleknappen.

      Du kan eksportere din samlede filhistorik med Speak-appen som en enkelt lydoptagelse eller som en CSV-fil. Der er desuden et godt udvalg af stemmer og sprog. Desværre er det ikke muligt at importere websider eller bøger, så du skal kopiere og indsætte skriftligt indhold fra en e-bog eller en webside.

      Det er heller ikke muligt at få adgang til telefonen fra appen, men du kan bruge medhør under et opkald.

      iOS – indbygget tekst-til-tale

      iOS har en effektiv og indbygget tekst-til-tale-funktion, som du kan aktivere via indstillingerne. Funktionen byder på nogle få markante stemmer til forskellige sprog, men du kan downloade flere efter ønske. Du kan justere hastigheden på tekst-til-tale på den oplæste tekst, så den er nemmere at følge.

      Du kan også læse indholdet, mens du skriver, og du kan aktivere Long Press to Speak for at få hjælp til at finde det rette ord at bruge i en sms.

      En fremragende og unik funktion ved det lokale sprog i iOS er at tilføje personligt tilpassede udtalelser, som du kan stave eller diktere. Det er ikke muligt at se en historik over konverteret tekst-til-tale, men det er muligt at bruge onlineværktøjer til at konvertere tekst-til-tale til MP3-lyd.

      Konklusion

      Inden for videoproduktion kan tekst-til-tale-apps bruges som et mere prisvenligt alternativ til voice-over.

      Tekst-til-tale-apps kan derudover bruges inden for kundeservice som en fantastisk måde at tilbyde kunder hjælp uden at skulle tale i telefon med dem.

      Til professionel videoproduktion og marketingindhold tilbyder Semantix’ voice-over-ydelser menneskelig fortælling på mere end 200 sprog og dialekter.

      Den perfekte stemme til dit brand